ACTIUNI

 

ACŢIUNI IMEDIATE ŞI VIITOARE ALE MIȘCĂRII FOCUL DACIC!

Scopul Mişcării Focul Dacic este RENAŞTEREA NAŢIUNII obiectiv strategic, fundamental.

În vederea realizării acestui deziderat avem o strategie pe care o vom desfăşura pe mai multe etape. Iată prima dintre aceste etape:

1. Organizăm formarea de grupuri de iniţiativă în toate localităţile mari şi mici ale ţării şi cu prioritate în municipiile capitale de judeţ.

2. Înfiinţăm Sucursale în toate judeţele în care avem minim 50 de membri.

3. Promovăm în spaţiul public Pogramul nostru de renaştere a naţiunii, prin folosirea mediului online şi prin organizarea de conferinţe publice la nivelul fiecărui municipiu capitală de judeţ şi apoi în toate localităţile mari şi mici ale ţării.

Acest program îl puteţi lectura integral acesând website-ul nostru oficial …  www.foculdacic.ro.

După formarea structurilor Mişcării Focul Dacic vom trece la cea de a doua etapă a strategiei noastre:

1. Unirea tuturor forţelor, iubitoare de ţară şi de naţiune, sub acelaşi drapel al renaşterii naţionale!

2. Realizarea unei opoziţii constructive faţă de toţi ceai care conduc vremelnic România!

3. Supravegherea atentă şi permanentă a activităţilor Consiliilor locale şi judeţene dar şi a Parlamentului, prin obţinerea acreditărilor legale necesare şi participarea membrilor noştri desemnaţi la toate şedinţele acestor structuri locale, judeţene , naţionale..

4. Promovarea în spaţiul public, în mod constant şi consistent, a Programului de renaştere a naţiunii, document fundamental al MFD

După consolidarea MFD şi pătruderea membrilor săi, în calitate de observatori, în  administraţia locală, judeţeană şi în Parlament,  vom trece la cea de a treia etapă a strategie noastre:

1. Declanşarea unor moratorii şi iniţiative legislative.

2. Pichetarea instituţiilor care vom considera că prin activitatea lor aduc atingere intereselor cetăţenilor români, ţării şi naţiunii nopastre,  mitinguri de protest, demonstraţii, proteste autorizate.

3. Acţiuni consistente în plan local şi naţional în direcţia protecţiei mediului precum şi împotriva abuzurilor de tot felul săvârşite de autorităţi.

4. Organizarea unor mitinguri autorizate pentru transmiterea mesajului nostru.

5. Participarea activă a MFD la toate alegerile din România, prin trimiterea de membri în toate secţiile de votare, în calitate de observatori.

*

Totul pentru om! Totul pentru naţiune! Cu Dumnezeu înainte!

Veniți în Mișcarea Focul Dacic!

http://foculdacic.ro/inscriere-2/

Mai înainte de a te înscrie citeşte R.O.F al Asociaţiei Mişcarea Focul Dacic şi Statutul ei pe care le găseşti pe prima pagina a website-ului nostru oficial www.foculdacic.ro

Dacă doreşti să ne transmiţi ceva foloseşte această adresă de mail: foculdacic@yahoo.com