ACTIUNI

 

Acțiuni imediate și viitoare ale Mișcării „Focul Dacic”!

Scopul Mișcării Focul Dacic este RENAŞTEREA NAŢIUNII.

În vederea realizării acestui deziderat avem o strategie pe care o vom desfășura în trei etape distincte.

PRIMA ETAPĂ.

  1. Identificarea de LIDERI care să coordoneze activitatea MFD la nivel național, județean, local , dar și în comunitățile de românii aflați în afara granițelor țării.
  2. Formarea de GRUPURI DE INIȚIATIVĂ în toate localitățile reședință de județ ale țării, dar și în comunitățile de români din străinătate.
  3. Promovarea în spațiul public a PROGRAMUL de RENAȘTERE NAȚIONALĂ, prin folosirea mediului online și prin organizarea de conferințe publice la nivelul fiecărui municipiu reședință de județ. Acest Program îl puteți lectura integral aici: http://foculdacic.ro/program-renastere-nationala/ 
  4. Promovarea Proiectului Democrația Directă și Parlamentul Unicameral.
  5. Declanșarea procesului de înființare de Filiale în toate județele în care avem minimum 100 de membri, cu sedii în municipiile reședință și de Sucursale locale în toate localitățile țării, până la nivel de comună.

A DOUA ETAPĂ.

1.Declanşarea unor inițiative legislative cetățenești. În mod prioritar, susținerea Proiectului Inițiativei civice Democrația Directă. Iată și Proiectul:

DEMOCRAȚIA DIRECTĂ. PROIECT DE LEGE

2.Continuarea procesului de formare a structurilor MFD.

3. Unirea tuturor patrioților, tuturor organizațiilor civice de patrioți, sub același drapel al RENAȘTERII NAȚIONALE. În această direcție, intenționăm formarea (eventual) unei Federații Civice Naționale de Renaștere care să cuprindă toate aceste organizații.

4.Realizarea unei opoziții dure dar constructive față de toți cei care conduc vremelnic România!

A TREIA ETAPĂ.

1. Supravegherea atentă și permanentă a activităților Consiliilor locale și județene dar și a Parlamentului, prin obținerea acreditărilor legale necesare și participarea membrilor noștri, desemnați, la toate ședințele acestor structuri locale, județene și naționale..

2. Pichetarea anumitor Instituții care vom considera că prin activitatea lor aduc atingere intereselor cetățenilor români, țării și națiunii noastre, mitinguri de protest, demonstrații, proteste autorizate.

3. Acțiuni consistente în plan local și național în direcția protecției mediului precum și împotriva abuzurilor de tot felul săvârșite de autorități.

4. Organizarea unor mitinguri, proteste, autorizate pentru transmiterea mesajului M.F.D. dar și pentru a ne arăta opoziția față de anumite acțiuni guvernamentale, parlamentare, prezidențiale etc.

5. Participarea activă la toate alegerile din România, dar și din afara granițelor țării, prin trimiterea de membri în toate secțiile de votare, în calitate de observatori.

6. Continuarea exercitării unei opoziții active, incisive, civilizate, argumentate, față de toate partidele politice sau organizațiile civice care aduc prejudicii României.

*

RENAȘTEM PRIN UNITATE NAȚIONALĂ!

Veniți în Mișcarea „Focul Dacic”!

http://foculdacic.ro/inscriere-2/

Dacă doreşti să ne transmiţi ceva foloseşte această adresă de mail: foculdacic@gmail.com