CINE SUNTEM?

 

Mișcarea Focul Dacic (MFD) este o Mișcare de renaștere națională care a luat fiinţă în urma unei puternice conştientizări a descendenţei noastre ca neam, în urma retrezirii în mai mulţi români a sentimentului de iubire de ţară, de naţiune. A apărut din nevoia resimțită de către aceştia în direcția transformării structurilor societății noastre în surse de reală beneficitate pentru neamul nostru, pentru țară şi naţiune.
Mișcarea Focul Dacic se bazează, în tot ceea ce întreprinde, pe credința fermă și de nezdruncinat în victoria finală a binelui, pe forțele ei proprii, pe ajutorul moral și material al membrilor săi. Promovează interesul național și militează activ în direcția realizării renașterii națiunii.
Mişcarea Focul Dacic este parte a societăţi civice. Nu este şi nici nu va fi partid politic. Va susţine doar acţiunile politice şi partidele care urmăresc în mod clar interesul naţional, partide care au obiective comune cu ea.
Mişcarea Focul Dacic are ca scop: RENAŞTEREA NAŢIUNII, prin reformarea tuturor structurilor societăţii în mijlocul căreia îşi desfăşoară activitatea.

Totul pentru om! Totul pentru naţiune! Cu Dumnezeu înainte!

Veniți în Mișcarea Focul Dacic!

http://foculdacic.ro/inscriere-2/

Mai înainte de a te înscrie citeşte R.O.F al Asociaţiei Mişcarea Focul Dacic şi Statutul ei pe care le găseşti pe prima pagina a website-ului nostru oficial www.foculdacic.ro

Dacă doreşti să ne transmiţi ceva foloseşte această adresă de mail: foculdacic@yahoo.com