Donații/Sponsorizări

 

Sponsorizarea este unul din modurile prin care o persoană juridică sau fizică poate ceda unele bunuri materiale sau financiare unei alte persoane sau instituţii în scop umanitar fără a avea pretenţii de a-i fi înapoiate sau de a obţine anumite avantaje în urma acestui act de caritate.

De sponsorizare pot beneficia persoanale sau instituţiile care desfăşoară o activitate cu caracter direct umanitar, filantropic, cultural, artistic, educativ, ştiinţific, spiritual, sportiv sau care este destinată protecţiei drepturilor omului,  educaţiei civice, ori calităţii mediului înconjurător etc.

Există o vorbă înţeleaptă din bătrâni „Dăruind vei dobândi”.

Pentru discuţii legate de realizarea unui contract de sponsorizare ne poți contacta folosind numerele de telefon de mai jos:

Asociația Mișcarea „Focul Dacic”
Departamentul de conducere centrală
Tel: 0745 513 544

2% din impozitul pe salariu.

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către noi, nu către Stat. Și asta, pentru sprijinirea activităților noastre, a promovării obiectivelor pe care le avem precum și a dezvoltării site-ului www.foculdacic.ro.

Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Patronii români ne ocolesc, fiindcă suntem o organizație anti-Sistem și se tem de represalii. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele care î-ți sunt dragi: Familia, Credința, Țara și Națiunea.

De asemenea, orice donaţie din partea ta este binevenită şi va aduce mai multă stabilitate acțiunilor Mișcării, va îmbunătăţi  desfăşurarea activităţilor noastre statutare, ne va ajuta să atingem scopul propus: RENAȘTEREA NAȚIUNII.

Dacă doreşti să ne transmiţi ceva foloseşte această adresă de mail: foculdacic@gmail.com

Asociația Mișcarea Focul Dacic

C.I.F. 34080888                                                                                                                                             

Cont   IBAN    RO39BTRLRONCRT0282086401 – pentru depuneri în Lei

Cont    IBAN    RO86BTRLEURCRT0282086401 – pentru depuneri în Euro 

Banca Transilvania Timișoara

RENAȘTEM PRIN UNITATE NAȚIONALĂ!