DUPĂ ROADELE LOR ÎI VEȚI CUNOAȘTE!

 

 

Vreți să știți care sunt cei care iubesc țara și națiunea noastră?

Ei bine, după roadele lor  îi veți cunoaște.

Noi, vă recomandăm să susțineți doar pe cei care promovează, civic sau politic, următoarele:

 1. Schimbarea Constituției, care așa cum este ea acum, înlesnește îngenunchierea țării, colonizarea ei, sprijină nedreptatea, îi favorizează pe cei care vor să o distrugă dar și pe infractorii de rând.
 2. Emiterea de Legi noi care să susțină în mod real cetățeanul, familia, țara și națiunea, identitatea și suveranitatea națională.
 3. Implementarea Democrației Directe, cea mai înaltă formă de democrație, singura care asigură o suveranitate reală poporului.
 4. Republică prezidențială. O formă de guvernământ superioară celei actuale, o struțo-cămilă care a funcționat prost și foarte prost în România.
 5. Parlament unicameral. Parlamentul bicameral românesc este principalul vinovat în eșecul reformelor în România și a infestării țării cu această corupție generalizată care o sufocă pur și simplu.
 6. Depolitizarea totală a Puterii Judecătorești, a structurilor de conducere din: Serviciile secrete, Interne, Armată, Educație, Sănătate, Economie (cea administrată de Stat).
 7. Depolitizarea totală a administrației publice centrale (de la nivel de sub-secretar de Stat în jos) dar și administrației locale (de la nivel de consilier local/județen în jos).
 8. Reformarea profundă a Sistemului Educațional românesc. Implementarea în toate structurile învățământului românesc a principiilor și a valorilor umane consacrate, precum: iubirea de aproape, de familie, de țară, de popor, de națiune, adevărul, dreptatea, libertatea, curajul, demnitatea, moralitatea, cinstea, omenia, echitatea, dorința de perfecționare, promovarea nonviolenței, protejarea naturii, voința de-a face bine.
 9. Reformarea Sistemului de Sănătate. Elaborarea unui proiect de lege a Sănătății naționale și apoi susținerea lui în Parlament. Un proiect care să tina cont de faptul că în sistemul de sănătate, public sau privat, securitatea sanitară a oamenilor este prioritară și nu afacerile din domeniu.
 10. Reformarea Economiei NaționaleLansarea unei Strategii de Dezvoltare Economică pe termen scurt mediu și lung, expunerea acesteia unei consultări publice serioase, supunerea aprobării prin referendum național și apoi legiferarea ei în Parlament. Guvernele, indiferent de culoarea politică, să fie obligate, prin lege, să urmeze întocmai coordonatele Strategiei de Dezvoltare Economică, până la finalizarea obiectivelor ei, dar și să le pună permanent în concordanță cu realizările tehnice și științifice ale momentului, iar orice modificare a acestei Strategii să se facă prin referendum național.  Elaborarea și promovarea, în cadrul Strategiei de Dezvoltare Economică a unor legi pentru toate ramurile economiei naționale care să ducă la redresarea acestora în cel mai scurt timp
 11. Preluarea controlului asupra resurselor naturale, a proprietății publice, de către autoritățile Statului român, punerea, de urgență, sub anchetă a tuturor contractelor de concesiune aîncheiate în această zonă și ridicarea redevențelor la nivelul celor practicate de primele 4 state din Europa, ca si putere în zona resurselor naturale. După cum se știe (de fapt nu prea se știe) România ocupă locul 5 în Europa în ceea ce privește deținerea resurselor naturale.
 12. Reglementarea urgentă a vânzărilor de terenuri agricole și terenuri forestiere în spiritul protejării țării și întăririi securității naționale, grav afectată în prezent de vânzarea iresponsabilă și haotică a acestora.
 13. Interzicerea tăierilor de pădure pe minim 15 ani (cu excepția celor necesare asigurării consumului intern și întreținerii pădurilor) și declanșarea de urgență a unui Proiect major de reîmpădurire, cu sprijin european.
 14. Refacerea agriculturii autohtone organice.
 15. Refacerea industriei românești.
 16. Dezvoltarea armonioasă a turismului
 17. Construirea completă a infrastructurii.
 18. Modificarea în regim de urgență a art. 44 alineat 8 din Constituție care spune: (8) Averea dobândită licit nu poate fi confiscată. Caracterul licit al dobândirii se prezumă.Acest alineat face imposibilă punerea sub anchetă a celor care s-au îmbogățit peste măsură, din 1990 încoace, și care, cu certitudine, nu-și pot justifica averea în acest moment. Pe scurt, au furat și nu pot fi pedepsiți, pentru că pur și simplu nu pot fi puși sub anchetă în această direcție.Punerea sub control judiciar și fiscal a tuturor celor care nu-și pot justifica averile și confiscarea integrală a bunurilor în cauză.
 19. Anchetarea tuturor contractelor de privatizare din România și publicarea tuturor contractelor încheiate în zona proprietății publice.
 20. Reducerea drastică a corupției, a analfabetismului funcțional și a sărăciei.

 

LIBERTATE! ADEVĂR! DREPTATE!

Veniți în Mișcarea Focul Dacic

http://foculdacic.ro/inscriere-2/