GLOBALISMUL – UN PROIECT SATANIC

 

De ce sunt împotriva globalismului?

Nu o fac pentru că aş fi conservator ci pentru că am realizat faptul că acest proiect, chiar dacă este gândit de minţi intelingente,  nu poate avea nici o şansă de reuşită. Şi voi demonstra asta, în felul meu,  în câteva cuvinte.

*

Globalismul este un proiect al aşa-zişilor „iluminaţi”, oameni cu o putere financiară extrem de mare, care deţin circa 85% din masa monetară mondială în acest moment, într-un fel sau altul.

Uniunea Europeană, nu mai este nici un secret, este doar un instrument de punere în aplicare a globalismului. Este, în opinia mea, un proiect care va sfârşi nu rău, ci foarte rău, pentru imensa majoritate a popoarelor care alcătuiesc în acest moment acest for european.

Iată şi de ce cred că acest proiect nu poate avea o finalitate constructivă, benefică.

Omul, este o fiinţă complexă care are în componenţa sa mai multe organe şi structuri ce conlucrează la buna funcţionare a fiinţei sale, la întreţinerea unei sănătăţi care să-i asigure posibilitatea de a acţiona pentru a putea a avea, în această lume, o viaţă presărată cu bucurii şi tristeţi dar… demnă.

Fiecare dintre organele sale are un rol foarte bine stabilit. Şi mai are ceva extrem de important: o identitate inconfundabilă care nu poate fi pusă în discuţie de nimeni. O schimbare, ipotetică, de identitate a acestor organe ar duce automat, în scurt timp la decesul persoanei respective.

Ei bine, Europa, este şi ea o fiinţă vie, ca şi Terra de altfel. Este dacă vreţi unul dintre „organele” Planetei, cu propria sa identitate.

La rândul ei şi Europa are, de asemenea, propriile sale „organe”.

Care  sunt „organele” Europei? Ei bine, sunt ţările care o compun.

Şi acum să vedem care este una dintre condiţiile  esenţiale (una bine mascată de altfel) pentru reuşita acestui proiect numit globalism?

Ei bine, în ceea ce priveşte ţările componente ale Uniunii Europene, acestea trebuie să-şi piardă identitatea naţională şi toate să fie un singur Stat (mai sunt şi alte aberaţii ale acestui proiect satanic, dar acum o prezint doar pe asta).

Iată de fapt unde este punctul nevralgic al acestui proiect. Iată de fapt ce poate distruge, în final, Europa. Asta, dacă naţiunile nu se vor trezi la timp. Şi eu cred că se vor trezi.

De ce spun că ar putea să o distrugă?

Pentru că „organele” sale (ţările), după pierderea identităţii proprii, o vor lua razna şi ea, Europa, ca o consecinţă imediată, va sucomba lamentabil.

Cei care au gândit aceast proiect, nişte minţi absolut diabolice, au plecat de fapt de la… „o singură turmă şi un singur Păstor” Au luat acest ideal hristic şi l-au interpretat după bunul lor plac, inversându-i valorile. Tipic strategiei întunecate.

Este adevărat, oameni buni, cândva, omenirea va ajunge la această formă de dezvoltare, la această fază de evoluţie, dar în urma unei evoluţii sănătoase pe cele două planuri, spiritual şi materialîn urma ridicării gradului de conştiinţă umană la un nivel net superior celui actual.

Iar de acest proces firesc evolutiv va beneficia marea majoritate a oamenilor şi nu dor o minoritate nesemnificativă aşa după cum se întâmplă acum şi se va întâmpla în viitor, dacă proiectul globalismului va reuşi totuşi.

Adică, graniţele ţărilor vor dispărea, diferenţele dintre oameni de asemenea, sau vor deveni nesemnificative. Va fi un proces natural. Va exista un singur Păstor şi o singură turmă, numai că Păstorul va fi Iubirea şi nu ura,

Păstorul va fi Pacea şi nu violenţa, Păstorul va fi Dumnezeu şi nu…„ opusul” Său, aşa după cum vor de fapt aceşti slujitori ai întunericului, iniţitori ai acestui proiect satanic numit globalism. Şi asta nu este deloc o teorie a conspiraţiei. Însă, da, este doar pentru cei care au „ochi” de văzut şi „urechi” de auzit. Pentru cei care au o minimă pregătire spirituală. Am zis spirituală şi nu relogioasă. Vă rog să reţineţi acest aspect.

Cu toate acestea, soluţia nu este părăsirea Uniunii Europene în acest moment. Ar fi catastrofal, cel puţin pentru ţările fost comuniste şi care au aderat în timp la acest for european. Soluţia este lupta popoarelor pentru consolidarea identităţii lor, pentru autonomie economică şi culturală.

Şi în acest fel această Uniune Europeană să se transforme, în timp, în Statele Unite al Europei ceea ce va fi cu totul şi cu totul altceva. Şi va fi!

Ioan Toroican

LIBERTATE! ADEVĂR! DREPTATE!

Veniți în Mișcarea Focul Dacic

http://foculdacic.ro/inscriere-2/