Înscriere MFD

 

ÎNSCRIEREA ÎN MIŞCAREA FOCUL DACIC

1. DACĂ DORIŢI SĂ FIŢI MEMBRU ASOCIAT cu toate drepturile şi îndatoririle prevăzute în ROF (art.12, punctele 1 şi 4) în special cu dreptul de  a vota  şi  de a accede la funcţiile de conducere ale Mişcării, vă înscrieţi în Mişcarea Focul Dacic accesând  http://foculdacic.ro/membri-asociati/

În această calitate, aveţi dreptul de a decide prin vot în MFD şi de a accede la funcţiile sale de conducere, Pentru a vă păstra această calitate, va trebui însă să faceţi dovada implicării voastre directe în acţiunile MFD, care include şi promovarea online a Mişcării, a obiectivelor sale, a Programului său de Renaştere. Dacă nu o veţi face, atunci veţi pierde această calitate şi o veţi dobândi pe aceea de membru susţinător.

2. DACĂ DORIŢI SĂ FIŢI MEMBRU SUSŢINĂTOR cu toate drepturile prevăzute în ROF (art.12 punctele 2 si 5) , însă  fără drept de vot şi fără dreptul de accede la funcţiile de conducere ale Mişcării, vă înscrieţi în Mişcarea Focul Dacic accesând  http://foculdacic.ro/membri-sustinatori/

3. COTIZAŢIA DE MEMBRU în Asociația Mișcarea Focul Dacic este de 10 Lei/lună. La trei luni consecutive de neplată, calitatea de membru a MFD se suspendă automat.

Toate plățile, donațiile sau sponsorizările se fac numai prin virament bancar.

Pentru această operațiune veți folosi următoarele date:

Asociația Mișcarea Focul Dacic  C.I.F. 34080888                                                                                  

Cont   IBAN    RO39BTRLRONCRT0282086401 – pentru depuneri în Lei                                

Cont  IBAN    RO86BTRLEURCRT0282086401 – pentru depuneri în Euro                            

Banca Transilvania Timișoara   Cod SWIFT:  BTRLRO22.

Alte informații despre membri MFD, condiții de intrare în Asociație, drepturi și obligații puteți afla accesând  http://foculdacic.ro/rof/.

LIBERTATE!  ADEVĂR!  DREPTATE!

CU DUMNEZEU ÎNAINTE!

Mișcarea Focul Dacic

https://www.facebook.com/groups/foculdacic/