Înscriere MFD

 

ÎNSCRIEREA ÎN MIŞCAREA FOCUL DACIC

Mai înainte de acompleta formularul de înscriere citiți cu atenție PROGRAMUL DE RENAȘTERE NAȚIONALĂ AL MFD și numai dacă rezonați cu el treceți la pasul următor:

PROGRAM DE RENAŞTERE NAŢIONALĂ

1. DACĂ DORIŢI SĂ FIŢI MEMBRU ASOCIAT cu toate drepturile şi îndatoririle prevăzute în ROF (art.12, punctele 1 şi 4) în special cu dreptul de  a vota  şi  de a accede la funcţiile de conducere ale Mişcării, vă înscrieţi în Mişcarea Focul Dacic accesând  http://foculdacic.ro/membri-asociati/

În această calitate, aveţi dreptul de a decide prin vot în MFD şi de a accede la funcţiile sale de conducere, Pentru a vă păstra această calitate, va trebui însă să faceţi dovada implicării voastre directe în acţiunile MFD, care include şi promovarea online a Mişcării, a obiectivelor sale, a Programului său de Renaştere. Dacă nu o veţi face, atunci veţi pierde această calitate şi o veţi dobândi pe aceea de membru susţinător.

2. DACĂ DORIŢI SĂ FIŢI MEMBRU SUSŢINĂTOR cu toate drepturile prevăzute în ROF (art.12 punctele 2 si 5) , însă  fără drept de vot şi fără dreptul de accede la funcţiile de conducere ale Mişcării, vă înscrieţi în Mişcarea Focul Dacic accesând  http://foculdacic.ro/membri-sustinatori/

Toate donațiile sau sponsorizările se fac numai prin virament bancar.

Pentru această operațiune veți folosi următoarele date:

Asociația Mișcarea Focul Dacic  C.I.F. 34080888                                                                                  

Cont   IBAN    RO39BTRLRONCRT0282086401 – pentru depuneri în Lei                                

Cont  IBAN    RO86BTRLEURCRT0282086401 – pentru depuneri în Euro                            

Banca Transilvania Timișoara   Cod SWIFT:  BTRLRO22.

Alte informații despre membri MFD, condiții de intrare în Asociație, drepturi și obligații puteți afla accesând  http://foculdacic.ro/rof/.

LIBERTATE!  ADEVĂR!  DREPTATE!

CU DUMNEZEU ÎNAINTE!

Mișcarea Focul Dacic

https://www.facebook.com/groups/foculdacic/