Înscriere MFD

 

Procedura de înscriere în Mișcarea „Focul Dacic”

Mai înainte de a completa formularul de înscriere citiți cu atenție PRINCIPIILE,  PROGRAMUL DE RENAȘTERE NAȚIONALĂ, STATUTUL și REGULAMENTUL DE ORGANIZARE ȘI FUNCȚIONARE, ale M.F.D pe care le puteți găsi pe www.foculdacic.ro și numai dacă rezonați cu ele treceți la pasul următor.

Acestea sunt aspectele pe care este bine să le cunoașteți, aceștia sunt pașiii pe care va trebui să-i urmați:

DACĂ DORIŢI SĂ FIŢI MEMBRU ASOCIAT  vă puteți înscrie în Mișcarea „Focul Dacic” accesândhttp://foculdacic.ro/membri-asociati/

Pentru a dobândi calitatea de MEMBRU ASOCIAT, imediat după confirmarea acceptării cererii d-stră online de înscriere va trebui să achitați o TAXĂ DE ÎNSCRIERE într-unul din conturile de mai jos în valoare de 200 de lei.

În această calitate, aveţi dreptul de a decide prin vot în M.F.D. şi de a accede la funcţiile sale de conducere.

Pentru a vă păstra această calitate, va trebui însă să faceţi dovada implicării active și directe în acţiunile MFD, care include şi promovarea online a obiectivelor sale, a Programului său de Renaştere Națională. Dacă nu o veţi face, atunci veţi pierde această calitate şi o veţi dobândi pe aceea de membru susţinător.

DACĂ DORIŢI SĂ FIŢI MEMBRU SUSȚINĂTOR vă puteți înscrie în Mișcarea „Focul Dacic” accesând: http://foculdacic.ro/membri-sustinatori/

În această calitate aveți toate drepturile conferite de Statul și Regulamentul de Organizare și Funcționare, toate drepturile pe care le au MEMBRI ASOCIAȚI, mai puțin dreptul de vot decizional și de a fi ales în structurile de conducere ale MFD.

Cotizația de membru (asociat sau susținător) este de 30 de lei/lună. 

Mișcarea „Focul Dacic” se AUTOFINANȚEAZĂ și pentru a deveni cu adevărat puternică este nevoie și de sprijinul financiar la membrilor săi, așadar este nevoie ca ea să fie puternică și din punct de vedere financiar. Altfel, ne iluzionăm că putem face cu adevărat ceva pentru țară.

Taxele de înscriere, cotizațiile, donațiile sau sponsorizările se achită numai prin virament bancar. În acest fel, există un control total și transparent asupra veniturilor și cheltuielilor.

Pentru orice fel de operațiune financiară veți folosi următoarele date:

Asociația Mișcarea Focul Dacic  C.I.F. 34080888                                                                                  

Cont   IBAN    RO39BTRLRONCRT0282086401 – pentru depuneri în Lei                                

Cont  IBAN    RO86BTRLEURCRT0282086401 – pentru depuneri în Euro                            

Banca Transilvania Timișoara   Cod SWIFT:  BTRLRO22.

RENAȘTEM PRIN UNITATE NAȚIONALĂ!

Mișcarea Focul Dacic

https://www.facebook.com/groups/foculdacic/