Arhiva categoriei: Media

PROGRAM DE RENAŞTERE NAŢIONALĂ

 

 

Vă prezentăm LIDERUL SUPREM al MIŞCĂRII FOCUL DACIC

 

PROGRAMUL DE RENAŞTERE NAŢIONALĂ

 

Obiectivele cuprinse în articolele acestui program sunt stabilite pe termen scurt, mediu şi lung. Mişcarea Focul Dacic susţine faptul că, dacă va exista voinţă politică şi mai ales voinţa naţională necesară, pot fi realizate în totalitate până în anul 2030.

Citeste integral

AVEM SAU NU UN POPOR SUVERAN?

 

 

În toamna anului 2015, Coaliția pentru Familie a decis demararea procedurilor de revizuire a Constituției României pentru modificarea articolului 48, alineat 1, astfel:

„Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie, pe egalitatea acestora și pe dreptul și îndatorirea părinților de a asigura creșterea, educația și instruirea copiilor”.

Citeste integral

MANIFESTUL REVOLUŢIEI NAŢIONALE

 

În 1935, Petre Țuțea și alți patru autori scriau Manifestul Revoluției Naționale. Textul este o analiză fără menajamente a devenirii României ca stat modern. Țuțea și ceilalți co-autori afirmă că România modernă este o creație a intereselor economice occidentale și a naționalismului românesc.

Iată textul:

Citeste integral

MANIFESTUL RENAŞTERII NAŢIONALE

 

Fraţi români!

A venit vremea să trezim în noi iubirea de ţară şi de neam, urmând pilda şi datinile strămoşilor noştri! A venit vremea să pornim pe drumul renaşterii naţionale! Numai aşa, numai printr-o trezire majoră a conştiinţei naţionale, urmată de o reformă profundă a tuturor structurilor societăţii româneşti, putem aduce în ţara noastră bunăstarea materială şi spirituală de care avem nevoie pentru putea trăi demni pe acest pământ sacru lăsat nouă drept moştenire de strămoşii noştri.

Citeste integral

SĂ TRECEM LA FAPTE, SUB DRAPELUL RENAŞTERII NAŢIONALE

 

Români!

A venit vremea faptelor!

A venit vremea să ne întoarcem, împreună, cu faţa spre ţară şi să ne implicăm, în mod unitar, pentru redobândirea suveranităţii şi a identităţii noastre naţionale, pentru destinul nostru şi al copiilor copiilor noştri!

Iată şi cum putem face asta… împreună:

Citeste integral

VETI DA SOCOTEALĂ!!!

 

Ne adresăm tuturor celor care au condus această ţară din 1990 încoace şi în special clasei politice româneşti parlamentare.

Doamnelor şi domnilor, noi, cei din Mişcarea Focul Dacic, vă anunţăm pe această cale, faptul că veţi plăti pentru tot răul cauzat ţării şi naţiunii noastre, poporului român. Legea îşi va spune cuvântul şi vă garantăm faptul că veţi da socoteală în faţa ei şi a poporului pe care, prin acţiunile voastre din ultimii 27 de ani, l-aţi adus pe marginea prăpastiei.

Citeste integral