PRINCIPII

 

1. Fără trecut nu există prezent și fără prezent nu există viitor. Prin urmare, dacă nu ne vom cunoaște rădăcinile și nu le vom preţui, vom fi ca o frunză în vânt în această lume, vom trăi un prezent iluzoriu fără consistență materială și spirituală, vom avea un viitor fără strălucire.

2.  România este urmașă a Daciei, iar poporul român este urmaş al geto-dacilor.

3. O țară puternică, echilibrată, fundamentează toate activitățile structurilor sale pe credință, competenţă, iubire de aproape, de familie, de neam, de țară, de națiune și de Dumnezeu!

4.  Loialitatea față de ţară, faţă de naţiune, este o datorie sacră.

5.  Suveranitatea, independenţa, unitatea şi indivizibilitatea ţării, suveranitatea, solidaritatea şi unitatea  poporului, inalienabilitatea teritoriului, nu sunt negociabile în nici o situaţie.

6.  Renaștem ca națiune doar prin propriile noastre forţe strânși uniți în jurul unor valori morale înalte, a unor idealuri luminoase.

7. Susținem și promovăm ferm: interesele cetăţenilor, demnitatea și unitatea poporului, libertatea, adevărul, dreptatea, solidaritatea, moralitatea, echitatea, competența și munca, prosperitatea, păstrarea tradițiilor străbune și a identității naționale, interesul naţional.

Iată care sunt acţiunile pe care am stabilit a le intreprinde în vederea realizării obiectivelor noastre…

Accesaţi…  http://foculdacic.ro/actiuni/

*

Totul pentru om! Totul pentru naţiune! Cu Dumnezeu înainte!

Veniți în Mișcarea Focul Dacic!

http://foculdacic.ro/inscriere-2/

Mai înainte de a te înscrie citeşte R.O.F al Asociaţiei Mişcarea Focul Dacic şi Statutul ei pe care le găseşti pe prima pagina a website-ului nostru oficial www.foculdacic.ro

Dacă doreşti să ne transmiţi ceva foloseşte această adresă de mail: foculdacic@yahoo.com