RENAȘTEM PRIN UNITATE NAȚIONALĂ

 

Renașterea poate fi definită ca o trezire la viață nouă, un avânt susținut de reaprinderea speranței de mai bine în conștiința oamenilor, un reviriment civic, social, economic, politic, cultural, care produce evoluție atât în plan material cât și spiritual.

 

„Ideea de unitate națională a existat în conștiința poporului român de-a lungul celor peste două milenii de existență, ea manifestându-se în limba vorbită și civilizația comună a plugarilor, ori a păstorilor ce-și purtau turmele în lungul și latul plaiului românesc, a meșteșugarilor, negustorilor și târgoveților, a cărturarilor, preoților și oamenilor politici, a bravilor oșteni de pe câmpurile de luptă” (Prof. Clement Gavrilă- Sălăuța).

Unitatea națională este un vis, un ideal, pe care neamul nostru l-a avut de peste 2000 de ani. Noi, ca popor, avem de învățat această LECȚIE a UNITĂȚII și o vom învăța, mai devreme sau mai târziu.

Mișcarea „Focul Dacic” înțelege prin Renaștere trezirea în români a sentimentului de iubire față de țară, față de neam.

Înțelege declanșarea unei evoluții accelerate a societății românești prin conștientizarea de către cât mai mulți cetățeni a necesității implicării active în viața țării.

Prin Renaștere Mișcarea „Focul Dacic” înțelege, de asemenea, progres, atât în plan material cât și în plan spiritual. Un progres care poate fi realizat prin declanșarea unei reforme profunde, totale, a tuturor structurilor societății românești, grav afectate acum de corupție, incompetență și… trădare.

Însă, această reformă poate fi declanșată doar prin crearea Unității Naționale a celor „treziți”, a celor care au decis să se întoarcă cu fața către țară și să se unească în jurul unui IDEAL ÎNALT, care în cazul Partidul Adevăr și Dreptate este RENAȘTEREA NAȚIONALĂ.

Pentru asta Mișcarea „Focul Dacic” a pregătit și pregătește în continuare un Program de Renaștere viabil și bine articulat, menit să ridice țara din genunchi și să-i redea astfel demnitatea.

Iată Programul: PROGRAM RENAȘTERE NAȚIONALĂ

Considerând că acest Program nu poate fi realizat decât cu un sprijin masiv popular, Mișcarea „Focul Dacic” a ales să dea Putere reală poporului român prin susținerea implementării în Constituția României a Democrației Directe-Participative.

Iată Proiectul susținut de MFD în sinteză: DEMOCRAȚIA DIRECTĂ-PARTICIPATIVĂ ȘI PARLAMENTUL UNICAMERAL

Iată Proiectul susținut de MFD în formă completă:

DEMOCRAȚIA DIRECTĂ-PARTICIPATIVĂ și PARLAMENTUL UNICAMERAL. PROIECT DE LEGE.

Este singura modalitate prin care putem garanta poporului suveranitatea necesară.

Este singura modalitate prin care putem împlini, în final, visul numit UNITATE NAȚIONALĂ, care va duce apoi la RENAȘTEREA ȚĂRII și a NAȚIUNII noastre, din toate punctele de vedere.

RENAȘTEM PRIN UNITATE NAȚIONALĂ!

Veniți în Mișcarea „Focul Dacic”!

http://foculdacic.ro/inscriere-2/

Dacă doreşti să ne transmiţi ceva foloseşte această adresă de mail: foculdacic@gmail.com