RESETAREA CLASEI POLITICE

 

Mişcarea Focul Dacic consideră că întreaga clasă politică românească trebuie resetată şi că numai aşa lucrurile se vor putea schimba in bine.

Ţara nu se va curăţa decât atunci când în Parlament va apărea o forţă politică complet nouă, fără a avea în rândurile sale nici un personaj politic, cunoscut ca membru al vreunui partid politic parlamentar din 1990 încoace, Un partid, cu oameni curaţi din toate punctele de vedere.

Este posibil asta?

Cu siguranţă, da, este posibil.

Trebuie însă ceva mai mult curaj din partea adevăraţilor patrioţi competenţi şi implicarea lor.
Această forţă politică se pregăteşte acum dar, fiind înfiinţată abia în 26 septembrie 2017, nu va avea timpul necesar să se consolideze şi să se confunte în alegeri cu partidele parlamentare actuale decât dacă scrutingurile electorale vor avea loc la termen. Adică, în anul 2020.

În aceeaşi situaţie se mai află şi alte partide noi. Practic, alegeri anticipate în acest an ar fi un dezastru, întrucât s-ar alege tot ei. Nici o şansă pentru alte partide. Eventual doar pentru Platforma 100 a lui Cioloş care aparţine, de fapt, tot Sistemului.

Aşadar, cei care cer acum alegeri anticipate ar trebui să ştie că slujesc, cu sau fără ştiinţă, intereselor Sistemului care, în cazul organizării lor în acest an, 2018, va câştiga, aşa după cum a făcut-o în ultimmii 28 de ani.

El, Sistemul, nu doreste la putere un partid pe care nu-l poate controla. În nici un caz. Este de neconceput aşa ceva în mintea lor şi a altor păpuşari. Iar lupta în această direcţie este foarte dură!

De 28 de ani această caracatiţă de tip mafiot, nu face altceva decat să rotească la conducerea ţării, partide care sunt năşite de ea şi  pe care  le controlează din toate punctele de vedere.
Chiar nu se prinde nimeni de manevra asta diabolică?

Cine este forţa politică despre care am amintit mai sus?

În curând o veţi cunoaşte.

Este un partid care nu va aparţine niciodată Sistemului!

Va aparţine însă, în totalitate ţării şi poporului său!

Este un partid creat pentru popor.
Este un partid care va ridica ţara din genunchi.
Este un partid născut pentru a învinge.

Numele lui: PARTIDUL ADEVĂR ŞI DREPTATE!

Pentru trimiterea unei adeziuni puteţi folosi acest link pe care, în mod provizoriu, l-am obţinut prin bunăvoinţa Asociaţiei Mişcarea Focul Dacic.
http://foculdacic.ro/cerere-de-inscriere/

Vă aşteptăm!