ROMÂNI! ŢARA ARE NEVOIE DE VOI!

 

Apel către toţi românii de pretutindeni!

Apel către toţi tinerii dotaţi şi pregătiţi profesional la cel mai înalt nivel!

Asociaţia Miscarea Focul Dacic cheamă în rândurile sale, sub drapelul Renaşterii, pe toţi cei care iubesc această ţară şi mai cu seamă pe toţi acei patrioţi români competenţi, buni profesionişti în domeniul lor de activite, realizaţi din punct de vedere profesional.

Veniţi în Mişcarea Focul Dacic şi pregătiţi-vă, pentru ca într-o zi, susţinuţi de Miscarea Focul Dacic, de întreaga Societate Civică, să preluaţi puterea în această ţară şi să aduceţi izbăvirea poporului nostru, să ajutaţi în mod esenţial la Renaşterea naţiunii noastre.

Cum vom face asta?

Veniţi cu noi şi veţi afla! 

Clasa politică actuală, formată din cei care au condus şi conduc prost şi foarte prost destinele acestei ţări, trebuie înlocuită.

Toţi incompetenţii, trădătorii şi corupţii care au ruinat acest neam trebuie să fie înlocuiţi.

Pentru asta, ţara are însă mare nevoie de voi!

Şi asta pentru că până când nu vom avea cu cine să-i înlocuim, orice demers legislativ, orice acţiune de-a noastră în această direcţie va eşua.

Atunci când vrei să înlături o conducere, un sistem corupt şi antinaţional, (Miscarea Focul Dacic, al cărei scop este Renasterea naţiunii, doreşte reformarea profundă a tuturor structurilor societăţii româneşti în mod democratic), este absolut nevoie să ai ce pune în loc.

Şi dacă nu ai, atunci oamenii celor aflaţi la putere, cei din eşaloanele inferioare, le vor lua locul.

Ori în acest fel nu vom putea niciodată să primenim conducerea acestei ţări.

Vom cădea mereu în aceeaşi capcană în care am căzut din Decembrie 1989 încoace.

România a fost şi este condusă de oamenii vechiului sistem şi aşa va fi până când voi, dragi români, patrioţi şi competenţi, nu vă veţi implica în mod direct.

Vă oferim această posibilitate!

Veniţi în Mişcarea Focul Dacic!

Vă vom sprijini în mod direct şi necondiţionat în lupta voastră pentru SCHIMBAREA în bine a ţării şi vieţii acestui popor.

Avem un Program de renaştere a naţiunii pe care-l puteţi îmbunătăţii şi pe care-l vom urma apoi ÎMPREUNĂ fără abatere până la capăt!

http://foculdacic.ro/program-de-renastere-a-natiunii/

Cu certitudine, milioane de oameni din zona Societăţii Civile (una renăscută şi cu ajutorul vostru), a cărui vârf de lance va fi cu certitudine Miscarea Focul Dacic, vă vor susţine.

Ţara are nevoie de voi dragi patrioţi români!

Aveţi o datorie sacră faţă de această naţiune.

Este vremea să vă implicaţi şi să acţionaţi în această direcţie, cu Dumnezeu înainte!

Nu mai este vreme de filozofii şi discuţii interminabile care servesc doar celor care au îngenuncheat această ţară.

Este vremea acţiunii!

De aceea vă spunem:

Veniţi cu noi şi împreună cu milioane de români „treziţi” să aducem din nou adevărul şi dreptate pe acest pământ sacru al ROMÂNIEI de astăzi, al DACIEI de ieri şi să redăm poporului nostru demnitatea pierdută.

LIBERTATE!  ADEVĂR!  DREPTATE!

CU DUMNEZEU ÎNAINTE!

Veniți în Mișcarea Focul Dacic!

http://foculdacic.ro/inscriere-2/

Mai înainte de a te înscrie citeşte R.O.F al Asociaţiei Mişcarea Focul Dacic şi Statutul ei pe care le găseşti pe prima pagina a website-ului nostru oficial www.foculdacic.ro

Dacă doreşti să ne transmiţi ceva foloseşte această adresă de mail: foculdacic@yahoo.com