VETI DA SOCOTEALĂ!!!

 

Ne adresăm tuturor celor care au condus această ţară din 1990 încoace şi în special clasei politice româneşti parlamentare.

Doamnelor şi domnilor, noi, cei din Mişcarea Focul Dacic, vă anunţăm pe această cale, faptul că veţi plăti pentru tot răul cauzat ţării şi naţiunii noastre, poporului român. Legea îşi va spune cuvântul şi vă garantăm faptul că veţi da socoteală în faţa ei şi a poporului pe care, prin acţiunile voastre din ultimii 27 de ani, l-aţi adus pe marginea prăpastiei.

Suntem absolut convinşi  de faptul că voi nu puteţi crede, în acest moment, că vi se poate întâmpla aşa ceva. Nici nu aveţi cum. În mintea voastră (tulburată de putere şi de sutele de mii, milioanele de euro pe care le-aţi tot plimbat şi le tot plimbaţi prin conturi aflate peste tot în lume) nu poate încăpea un Proces al dreptăţii naţionale în Justiţie, un Proces al refacerii demnităţii naţionale.

Da doamnelor şi domnilor, mai bine zis tovarăşi, Legea ajutată de noi, cei mulţi, va veni într-o zi peste voi ca un tăvălug şi vă va strivi. Şi nu veţi avea unde să vă ascundeţi. Fiţi siguri de asta.
Este drept că aţi fost şi sunteţi doar nişte unelte în mâinile stăpânilor voştri din umbră, interni şi externi, dar nici nu puteţi spune că v-aţi opus la atacurile lor perfide, îndreptate împotriva fiinţei noastre naţionale. Nu! Nici vorbă de aşa ceva. Ba…chiar v-a plăcut să chinuiţi această ţară şi acest popor. Cu o nedumerire sinceră, vă întrebăm : voi chiar nu simţiţi nici un pic de iubire pentru ţara în care v-aţi născut?

Iată câteva aspecte, câteva fapte ale voastre, (săvârşite cu premeditare, în cârdăşie cu o mare parte a mass-mediei româneşti), pentru care veţi da socoteală, atât voi cât şi acoliţii voştri.

1. Aţi distrus identitatea naţională a acestei ţări, printr-o politică mârşavă de îndepărtare a oamenilor de principiile sfinte ale neamului nostru: credinţa, iubirea de oameni, iubirea de familie, de ţară şi de neam.

2. Aţi permis şi încurajat distrugerea tradiţiilor autohtone şi înlocuirea lor, încet, încet, cu altele care nu au nici o legătură cu tezaurul nostru spiritual.

3. Aţi permis mistificarea istoriei neamului nostru obligând copiii noştri să înveţe o istorie falsă de la un capăt la celălat.

4. Printr-o politică economică, cel puţin dubioasă, aţi încurajat plecarea a milioane de români din ţară, provocând, în mod premeditat, o criză demografică, ce constituie un atac la siguranţa naţională, chiar dacă nimeni nu vorbeşte despre asta.
Faptul că ei au trimis şi trimit bani în ţară nu compensează slăbirea siguranţei naţionale, pierderile materiale şi morale imense care au fost prilejuite ţări prin dezmembrarea, într-un număr mult prea mare, a familiilor acestora.

5. Aţi distrus Educaţia şi Cultura acestei ţări, aţi încurajat în permanenţă promovarea non-valorilor şi aţi susţinut, aşa cum susţineţi în continuare, marginalizarea adevăratelor valori naţionale. Nici nu este de mirare acest lucru. Intră doar în strategia de manipulare şi de îndobitocire a maselor. Nu?

6. Aţi distrus şi distrugeţi în continuare Industria românească prin privatizări absolut scandaloase.
Mii de fabrici, uzine, intreprinderi mai mici sau mai mari au fost pur şi simplu vândute ca fier vechi sau au fost valorificate de „marii intreprizători”, în fapt complici ai voştri, transformându-le în active imobiliare.

7. Aţi ruinat agricultura noastră tradiţională. Ea, ca şi agricultura de altfel, nu trebuia distrusă ci doar retehnologizată, modernizată. Voi însă aţi predat-o la tot felul de venetici din interior sau din afara ţării, permiţând chiar, printr-o lege antinaţională, achiziţionarea pământului strămoşesc de cei care sunt străini de această naţiune. De ce antinaţională? Pentru că, spre deosebire de celelalte ţării aflate în UE, nu aţi introdus în Legea 17/2014 nici un fel de restricţii, de condiţionări, pentru vânzarea terenurilor agricole şi astfel aţi dat liber la tâlhărirea României şi la transformarea ei, cel puţin în acest domeniu atât de important cum este cel agricol, într-o tristă colonie.

8. Aţi concesionat şi concesionaţi în continuare într-o lipsă totală de transparenţă, resursele noastre naturale, redevenţele din domeniu fiind mult sub media europeană.

9. Aţi patronat sute de retrocedări frauduloase îmbogăţind tot felul de interlopi români sau străini.

10. Aţi permis vânzarea pădurilor către persoane fizice şi juridice străine de acest neam şi apoi dat liber la exploatarea lor sălbatică, fără să asiguraţi un control sever în acest domeniu şi astfel aţi pus în pericol, în mod extrem de grav, echilibrul ecosistemului românesc. Voi spuneţi că nu, numai că experţii interni şi internaţionali au şi vor avea cu siguranţă o altă opinie.

11. Aţi permis Băncilor să-şi ducă la îndeplinire misiunea perfidă de înrobire financiară a românilor, iar protecţia pe care ar fi trebuit să o asiguraţi acestora din urmă (măcar printr-o informare corectă) a fost zero.

12. Aţi distrus munca unui popor întreg care timp de 8 ani, din 1982 până în 1989, a îndurat umilinţe de nedescris pentru a plăti datoria extrernă a ţării.

13. Aţi preluat o ţară fără datorii şi aţi adus-o în pragul falimentului, la toate capitolele. Avem în prezent o datorie externă de circa 100 miliarde de Euro.

Pentru toate legile antinaţionale emise în aceşti ani trişti pentru naţiunea noastră, veţi răspunde în faţa poporului vostru.

Pentru toate acestea şi pentru multe altele veţi da socoteală în faţa Legi, în faţa naţiunii de care v-aţi bătut joc în mod premeditat.

Şi nu în ultimul rând, veţi da socoteală în faţa lui Dumnezeu.

Fiţi foarte siguri de asta!

*

Români! Voi cei care iubiţi această ţară, această naţiune! Veniţi cu noi şi împreună cu milioane de români „treziţi” să aducem din nou adevărul şi dreptatea pe acest pământ sacru al ROMÂNIEI de astăzi, al DACIEI de ieri, să redăm ÎMPREUNĂ poporului nostru demnitatea pierdută.

Totul pentr OM, FAMILIE, ȚARĂ și NAȚIUNE! Cu DUMNEZEU înainte!

*

LIBERTATE!  ADEVĂR!  DREPTATE!

Veniți în Mișcarea Focul Dacic!

http://foculdacic.ro/inscriere-2/

Mai înainte de a te înscrie citeşte R.O.F al Asociaţiei Mişcarea Focul Dacic şi Statutul ei pe care le găseşti pe prima pagina a website-ului nostru oficial www.foculdacic.ro

Dacă doreşti să ne transmiţi ceva foloseşte această adresă de mail: foculdacic@yahoo.com

.